Demana condició resident zona taronja

La zona taronja permet que aquells residents empadronats al Masnou que paguin l'impost de circulació (IVTM) al municpi puguin estacionar gratuïtament durant tot l'any a les places delimitades d'aquest color, mentre que els vehicles d'usuaris d'altres localitats han de satisfer un pagament per aparcar-hi en temporada d'estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre) que és quan existeix una major problemàtica d'aparcament i s'ha de prioritzar l'aparcament del resident..

Poden consultar a l'espai "Consulta  matrícula" les tarifes que apliquen al seu vehicle.

A banda, dels residents que paguen l'IVTM a Masnou, també hi ha altres supòsits, contemplats en el reglament, que permeten que altres usuaris puguin rebre la condició de resident tot i no computar-hi de manera automàtica.

En aquest espai web es detallen els supòsits i la documentació exigida a tots aquells. Tota persona interessada a efectuar algun dels tràmits que es mencionen a continuació, pot enviar-nos la documentació a través del formulari de contacte o a través dels canals de comunicació habituals (email o WhatsApp)..

SUPÒSIT - 1

1.Resident empadronat en El Masnou que ha adquirit un vehicle de segona mà i per el qual encara no tributa en el municipi.

TRÀMIT A EFECTUAR - SUPÒSIT 1

Caldrà que adjunti a SUMEM SL (via formulari de contacteemail o WhatsApp) la següent documentació:

 • Registre de padró.
 • Permís de circulació definitiu.

SUMEM SL validarà la documentació proporcionada i en cas d'estar tot correcte, inserirà la matrícula a la base de dades residents, donant avís a l'interessat/da de la seva situació.


SUPÒSIT - 2

2. Nou resident empadronat en El Masnou que disposa d'un vehicle que encara no tributa en el municipi.

TRÀMIT A EFECTUAR - SUPÒSIT 2

Haurà d'adjuntar a SUMEM SL (via formulari de contacteemail o WhatsApp) la següent documentació:

 • Registre de padró.
 • Document que acrediti el canvi de domicili fiscal del vehicle a la nova direcció.

SUMEM SL validarà la documentació proporcionada i en cas d'estar tot correcte, inserirà la matrícula a la base de dades residents, inserirà la matrícula al servidor, donant avís a l'interessat/da de la seva situació.


SUPÒSIT - 3

3 Activitat econòmica domiciliada en El Masnou que disposa d'un vehicle en titularitat i per el qual paga l'IVTM en el poble.

TRÀMIT A EFECTUAR - SUPÒSIT 3

Caldrà que adjunti a SUMEM SL (via formulari de contacteemail o WhatsApp) la següent documentació: 

 • Targeta d'Identificació Fiscal
 • Llicència d'activitats
 • Rebut del IVTM o carta de pagament.

SUMEM SL validarà la documentació proporcionada i en cas d'estar tot correcte, inserirà la matrícula a la base de dades residents, donant avís a l'interessat/da de la seva situació.


SUPÒSIT - 4

4. Resident empadronat en El Masnou que ha adquirit un vehicle de rènting, lísing o anàlegs per el qual no tributa en el municipi.

TRÀMIT A EFECTUAR - SUPÒSIT 4

Caldrà que adjunti a SUMEM SL (via formulari de contacteemail o WhatsApp) la següent documentació:

 • Registre de padró.
 • Contracte de rènting/lísing.
 • Permís de circulació. (Si el rènting s'efectua a travès d'una societat/empresa, caldrà un document per part d'aquesta on es certifiqui que l'usuari interessat n'és el conductor habitual).

SUMEM SL validarà la documentació proporcionada i en cas d'estar tot correcte, se li demanarà un pagament previ, de conformitat amb les ordenances fiscals, d'una tasa per import de 51,50€ que li permetrà estacoinar gratuïtament la temporada complerta (4 mesos) eo de 25,75 € per a mitja temporada (2 mesos).


SUPÒSIT - 5

5. Usuari empadronat a Teià o Alella que disposa d'un vehicle per el qual paga l'IVTM a Masnou, Teià o Alella.

TRÀMIT A EFECTUAR - SUPÒSIT 5

Caldrà que adjunti a SUMEM SL (via formulari de contacteemail o WhatsApp) la següent documentació:

 • Registre de padró.
 • Permís de circulació.

SUMEM SL validarà la documentació proporcionada i en cas d'estar tot correcte, se le pedirá un pago previo, de conformidad con las ordenanzas fiscales,  de una tasa por importe de 51,50 € que le permitirá estacionar grautitamente la temporada completa (4 meseso de 25,75 € para media temporada (2 meses).

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web

Accepto
Com configurar
Top