Zona taronja

Les zones taronges es troben a diversos indrets propers a les platges. Tenen la finalitat de facilitar i prioritzar l'aparcament del veí de Masnou en temporada d'estiu quan hi ha una alta demanda d'aparcament a causa de l'afluència de banyistes al municipi.

La ubicació de les zones taronges del Masnou es pot consultar en el següent enllaç:

Zona Taronja El Masnou

 

Són gratuïtes per a les persones empadronades al Masnou que paguen l'impost de vehicles de tracció mecànica (IVTM) al municipi. Si es compleixen aquests dos requisits, no han de fer cap tràmit ni sol·licitar cap distintiu. La gratuïtat per aparcar-hi el vehicle en qüestió és automàtica.

 

Hi ha altres casos, recollits al reglament d'estacionament regulat de vehicles, en què es pot sol·licitar la gratuïtat d'aparcament a les zones taronges mitjançant el pagament d'una taxa de 51,50 € per a la temporada completa (4 mesos) o de 25 ,75 € per a mitja temporada (2 mesos). Aquesta opció està disponible per als següents supòsits:

  • Persones empadronades a Masnou que siguin conductors habituals de vehicles que paguen l'impost de circulació (IVTM) a un altre municipi (p.ex. per ser vehicle d'empresa o de rènting).
  • Persones empadronades a Alella o Teià que siguin titulars d'un vehicle que paga l'impost de circulació (IVTM) a Alella, Teià o Masnou.

Si es troba en algun dels anteriors supòsits i l'interessa estacionar a les zones taronges de Masnou accedeixi a l'espai Demana condició de resident de zona taronja per tal de gestionar la sol·licitud.

 

Per a la resta de supòsits, són zones de pagament durant la temporada d'estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre) segons les tarifes que s'indiquen a continuació.

 


CALENDARI I HORARI

De l'1 de juny al 30 de setembre, tots els dies de la setmana, de 10 a 20 h.

 

TARIFES

  • Ticket de matí (de 10:00 a 16:00): 5,00 €
  • Ticket de tarda (de 14:00 a 20:00): 5,00 €
  • Ticket de tot el dia (de 10:00 a 20:00): 10,00 € 

 

UBICACIÓ

Les zones taronges es troben als següents indrets:

  • Can Teixidor.
  • Aparcament de la carretera d'Alella (BP-5002).
  • Carrer del Torrent de Can Gaio i Voramar I.
  • Voramar II.

Vegi sobre el mapa les ubicacions: Zona Taronja El Masnou

 


Sistemes de pagament

1. Mitjançant l'app Aparcare

Descarregueu-la al telèfon mòbil i pagueu d'una forma fàcil i segura. Podeu escollir el temps que necessiteu.

enllaç app Aparcare

Dubtes? Consulta la guia ràpida de l'app 

Enllaç Aparcare

 

2. Parquímetres: en metàl·lic i amb targeta bancària

Consulta  els parquímetres operatius en el Masnou. 

Mapa parquímetros

 


Tràmits i gestions

Les persones empadronades al Masnou que paguen l'IVTM al municipi podran estacionar a zona taronja de forma gratuïta sense necessitat de fer cap tràmit. En aquest sentit, no hi ha distintius de zona taronja per als vehicles, ja que els dispositius de control de l'equip de vigilants llegeixen les matrícules i detecten si el vehicle en qüestió té dret a aparcar de manera gratuïta. Per a la vostra seguretat, podeu consultar si la matrícula del vostre vehicle consta o no a la base de dades pertinent a través del següent enllaç:

Consulta matrícula

Encara que no es compleixin els requisits esmentats, en alguns casos és possible obtenir la condició de resident. Accedeixi a l'espai Sol·licitar la condició resident zona taronja per a gestionar la sol·licitud. També pot contactar amb SUMEM SL a través dels canals habilitats per traslladar-nos dubtes, consultes o qualsevol anomalia detectada.

 

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web

Accepto
Com configurar
Top