Aparcament públic Mercat Vell

Aparcamient subterrani del Mercat Vell: Té tres nivells en els que dues plantes estan ocupades per 23 places de zona blava i la planta més inferior per 16 places en règim d'abonament.

L'aparcament disposa de places per a persones amb mobilitat reduida, vigilància les 24h i circuit tancat de televisió.

 

CARACTERÍSTIQUES ABONAMENT

  • Import vehícle de 4 rodes: 85 €/mes (IVA inclòs)

La persona abonada disposarà duna plaça assignada i de lliure circulació les 24h.

El pagament es realitza per domiciliació bancària.

A les persones titulars de l'abonament se'ls lliurarà un dipòsit per accionar a distància les portes de la planta -1. L'obtenció d'aquest dispositiu requereix el dipòsit d'una fiança de 40 €.


COM PUC SOL·LICITAR UNA PLAÇA?

Pots enviar-nos una sol·licitud de plaça a través del formulari "Demana una plaça de pàrquing".

En cas de no haver-hi places lliures s'inserirà la sol·licitud en llista d'espera per ordre d'entrada i se li comunicarà a l'interessat/da la posició que ocupa.


COM PUC SOL·LICITAR LA RENUNCIA A LA MEVA PLAÇA?

Pots enviar-nos una sol·licitud de renúncia  a través del formulari "Baixa aparcament".

L'interessat/da disposa fins l'últim divendres del mes en curs per presentar la renúncia de plaça amb efectes pel mes següent.


NORMATIVA

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web

Accepto
Com configurar
Top