APARCAMENTS PÚBLICS MUNICIPALS

Ref.: test

Característiques

SUMEM S.L. gestiona els quatre aparcaments públics municipals subterranis del Masnou mitjançant l'encàrrec de gestió formalitzat amb l'Ajuntament del Masnou.

Les 4 instal·lacions municipals gestionades són les següents:

1.Pàrquing Mercat Municipal (Edifici Centre): Ubicat al Carrer Itàlia, 50, 08320, El Masnou, Barcelona (Enllaç ubicació a Google Maps).

2.Pàrquing Mercat Vell: Entrada per la N-II (sentit Barcelona) Carrer Mare de Déu de Lourdes, 6, 08320 El Masnou, Barcelona (Enllaç ubicació a Google Maps).

3.Pàrquing de Marcel·lina Monteys: Entrada pel carrer Bonaventura Bassegoda, 08320 El Masnou, Barcelona (Enllaç ubicació a Google Maps).

4.Pàrquing de Plaça Nova de les Dones del Tèxtil: Entrada pel carrer Flos i Calcat, 10, 08320 El Masnou, Barcelona  (Enllaç ubicació a Google Maps).

Segons l'oferta que hi hagi a cadascun, es poden utilitzar aquests pàrquings en base als dos règims següents:

  • Estacionament en règim de rotació horària.
  • Utilització d'una plaça en règim d'abonament.

 


NORMATIVA

Per desenvolupar la prestació i l'execució del servei, SUMEM s'atendrà a la regulació que estableix el reglament del servei públic municipal d'estacionament regulat de vehicles aprovat per l'Ajuntament del Masnou i qualsevol altra normativa legal o reglamentària que sigui aplicable:

Ordenança PPCPNT per estacionament de vehicles en aparcaments públics.

Reglament del servei

Tornar al llistat

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web

Accepto
Com configurar
Top