Òrgans de govern

L'Ajuntament del Masnou és el soci únic de SUMEM. L’empresa està regida per dos òrgans.

D’una banda, la Junta General, que es correspon amb el Ple Municipal. Per tant, i tenint en compte que l’empresa és totalment municipal, la Junta General n’és el màxim òrgan de decisió.

I, per altra banda, el segon òrgan que regeix l’empresa, però en l’àmbit executiu, és el Consell d’Administració, nomenat pel Ple municipal. El Consell d’Administració s’encarrega de l’administració, la gestió i la representació permanent de la societat. Consta de nou membres qualificats professionalment per dur a terme aquestes funcions.

El càrrec de conseller o consellera no és remunerat, excepte pel que correspongui a indemnitzacions per despeses derivades del seu exercici aprovades per la Junta General, d’acord amb el que estableix la Llei. En aquest sentit, La Junta General de SUMEM va aprovar en la sessió celebrada el 10 de juny de 2021, establir a favor dels membres del Consell d’administració de SUMEM, l’import de 120€ corresponent a les assistències efectives realitzades durant el període que correspongui.


Edicte (12/07/2021) - Assignació per assistència efectiva al Consell d'Administració.

Dietes C. Admin SUMEM


Membres del Consell d’Administració de SUMEM

Candela Calle Rodríguez

Carme Fernández i Saltor

Sílvia Folch i Sánchez

Manel Freixa Cortacans

Arnau González Juncà

Artur Gual i Castellana

Iban Rodríguez Soutiño

Mercè Tarré i Gallart

Josep Tirado Maristany

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web

Accepto
Com configurar
Top