Missió

 

 

 

El Ple Municipal del 22 d'abril del 2021 va aprovar  la creació de l'empresa pública municipal SUMEM, SL (Serveis Urbans del Masnou Empresa Municipal, SL).

En aquest sentit SUMEM és una entitat pública que neix amb el propòsit de contribuir i participar en la millora i consolidació dels serveis públics municipals del Masnou com a instrument tècnic de gestió al servei de l'Ajuntament del Masnou.

En una primera fase, SUMEM a data 1 de gener de 2022, assumí la gestió dels aparcaments municipals soterrats i de l’estacionament regulat a la via pública i en paral·lel és l'objectiu tant de SUMEM com de l'Ajuntament del Masnou estudiar la viabilitat d'assumir altres serveis municipals amb l'objectiu de millorar-ne la seva eficiència i eficàcia.

Els servies a prestar per part de SUMEM es troben regulats en els seus estatus, concretament, en el seu article 2 el qual estableix el següent:

- La prestació de serveis públics urbans relacionats amb la mobilitat urbana, el manteniment de vies públiques, els serveis de benestar comunitari i el medi ambient així com la gestió i manteniment d’equipaments municipals.

 - La promoció de la construcció i l’explotació d’equipaments i d’instal·lacions destinats a activitats pròpies de l’objecte social.

- La comercialització de serveis que puguin derivar de l’explotació econòmica de les activitats pròpies de l’objecte social.

- L’execució de totes aquelles activitats, obres i serveis que l’Ajuntament del Masnou li pugui encarregar, dins l’àmbit de l’objecte social.

Amb caràcter complementari, Serveis Urbans del Masnou, Empresa Municipal, S.L. podrà realitzar projectes i estudis tècnics relacionats amb les activitats esmentades en el punt anterior; aquesta activitat complementària no podrà suposar un volum superior al 20% de la xifra anual de negoci de la societat.

 

Els principis que regeixen la prestació de qualsevol servei per part de SUMEM, a banda de l'eficàcia i eficiència ja esmentada, són sempre els següents:

Transparència

Proximitat al ciutadà i tracte personalitzat

Qualitat i excel·lència en la prestació del servei

Innovació i millora contínua

Reinversió de beneficis al municipi

Promoció del municipi i de la marca Masnou


Consulti els estatuts de l'empresa en el següent enllaç:

Estatuts SUMEM S.L.

Tornar al llistat

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web

Accepto
Com configurar
Top