Qui som?

Qui som?

El 22 d'abril del 2021, en sessió plenària ordinària, l'Ajuntament del Masnou constitueix en qualitat de soci únic, una societat limitada anomenada Serveis Urbans del Masnou Empresa Municipal SL, per desenvolupar serveis públics relacionats amb la mobilitat urbana, el manteniment de les vies públiques, els serveis de benestar comunitari i el medi ambient, així com la gestió i el manteniment d'equipaments municipals. En una primera fase, i actualment, SUMEM SL s'ocupa de la gestió dels aparcaments públics soterrats i l'estacionament regulat a la via pública.

El domicili social de SUMEM s'estableix a la pròpia seu de l’Ajuntament del Masnou (Pg. Prat de la Riba, 1), mentre que els centres de treball de l'empresa són les dependències municipals de Manteniment, Serveis Municipals i Paisatge (Avinguda del Maresme, 5) i l'aparcament públic soterrat de Plaça Nova de les Dones del Tèxtil.

Per veure amb exactitud l'objecte social i la missió de l'empresa, pot accedir al següent enllaç: Missió

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web

Accepto
Com configurar
Top