Avís legal

SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L. en la seva condició de titular i responsable d'aquest espai web, en compliment amb l’establert en el article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, posa a disposició dels usuaris la següent informació de caràcter general:

SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L. està domiciliada a: Prat de la Riba, 1 - 08320 (El) Masnou, Barcelona. Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al Tom 48075, foli 49, fulla 571525, inscripció 1ª. La societat està fiscalment indentificada amb el número B-06822233.

Per a qualsevol consulta o reclamació relativa a aquest espai web o a la informació o als productes i serveis que s'ofereixen, els usuaris poden dirigir-se a la següent direcció:

SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L.
Prat de la Riba, 1 - 08320 (El) Masnou, Barcelona
Tel.: +34 678 166 373
sumem@elmasnou.cat

Protecció de dades

Segons la normativa de protecció de dades europea, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD), s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L. el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.

Amb l’ús del formulari de contacte o l’enviament de correu electrònic, l’usuari consenteix i accepta de forma expressa el tractament de les dades en la forma indicada, així com l’enviament posterior d’informació comercial d’interès sobre els nostres productes i serveis.

L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació adreçant-se per escrit a la Direcció de SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L. a : adreça postal o per correu electrònic a sumem@elmasnou.cat adjuntant el qualsevol cas fotocòpia del seu DNI.

Consentiment de comunicacions comercials

Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L., per correu electrònic, SMS i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

Si vol deixar de rebre publicitat o informacions comercials pot revocar el seu consentiment enviant un correu electrònic a l'adreça sumem@elmasnou.cat,  indicant la paraula BAIXA.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web

Accepto
Com configurar
Top