Condicion d'ús

La utilització d’aquesta publicació digital implica l’acceptació de les següents condicions d’ús:

La publicació digital de SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L. té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa a la companyia i als productes i serveis que s’ofereixen.
SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L. es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, modificacions en la informació continguda a la seva publicació digital, així com suspendre’n l’accés en qualsevol moment i sense avís previ.

SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L. no es compromet a l’actualització immediata de la informació continguda a la publicació digital.

SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts que tinguin terceres parts en els enllaços o vincles als quals es fa referència en aquestes pàgines.

SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L. no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici en el software o hardware de l’usuari derivat de l’accés a la seva publicació digital o de l’ús de la informació o aplicacions que contingui.

SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L. és titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel•lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta companyia, les marques dels quals estan registrades a favor dels seus respectius titulars, i com a tals són reconegudes per SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L.. Cap material d’aquesta publicació digital podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L..

SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L. respectarà escrupulosament la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels visitants de la publicació digital, mitjançant el compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades, i entre altres, d’allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

El correu electrònic no es considerarà com un mitjà vàlid a efectes de presentació de reclamacions. Per aquest fi caldrà dirigir-se al servei d’atenció al client de SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L. que indicarà en cada cas els punts a seguir.

Tota la informació que es rebi en aquestes pàgines, com per exemple comentaris, suggerències o idees, es considerarà cedida a SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L. de manera gratuïta. No envieu, si us plau, informació que NO pugui ser tractada així.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L. són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per SERVEIS URBANS DEL MASNOU EMPRESA MUNICIPAL, S.L. Apareixen en aquesta publicació digital a efectes de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol•licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web

Accepto
Com configurar
Top